Derfor bør du velge Hydroflow ved problemer med hardt vann

Derfor bør du velge Hydroflow ved problemer med hardt vann

Hydroflow - en revolusjonerende produkt som forenkler kampen mot kalk & hardt vann

Har du problemer med kalk og hardt vann i hjemmet ditt? Da er denne artikkelen noe for deg! Her gjennomgår vi de tradisjonelle metodene for å håndtere disse vanskelige flekkene og presenterer Hydroflow – en banebrytende løsning som eliminerer behovet for flere rengjøringsmidler og kjemikalier.

Hva er hardt vann?

Hardt vann er vann som inneholder høye nivåer av mineraler, hovedsakelig kalsium og magnesium. Disse mineralene kan føre til kalkavleiringer i rør og apparater, påvirke effektiviteten i husholdningsutstyr og etterlate synlige avleiringer på overflater.

Tradisjonell behandling av hardt vann

Hardt vann setter spor på ulike overflater i husholdningen. Du har sikkert prøvd å fjerne kalkavleiringer fra fliser og fuger, på dusjvegger og gulv, kraner og ulike apparater som oppvaskmaskiner og varmtvannsberedere. Det vanlige er å bruke kjemiske løsninger eller andre applikasjoner for å fjerne disse avleiringene. Det kan være vannfiltre, saltbaserte vannmykneranlegg eller andre vannmykneranlegg som bruker ulike kjemikalier for å gjøre vannet mykere. Disse systemene krever at det tilsettes stoffer i vannet som kan være skadelige for både mennesker og miljø.

Hydroflow – den nye, effektive og kjemikaliefrie løsningen for et kalkfritt og energismart hjem

Hydroflow er et revolusjonerende produkt som er utviklet for å forenkle kampen mot kalk. Du fester den enkelt selv på kaldtvannsrøret før varmtvannsberederen og kobler den til stikkontakten. Hydroflow begynner deretter å sende et svagt elektrisk signal inn i rørsystemet, noe som får mineralene i vannet til å krystallisere og løsne fra overflatene. Dette beskytter ikke bare rørsystemet, inkludert apparater som oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og varmtvannsberedere, men forlenger også levetiden og reduserer energiforbruket. Vis du har badebasseng har vi modeller som også fungerer til det – les mer her. Si farvel til bryet med hyppig avkalking og hei til kostnadsbesparelser!

En ekstra bonus er selvfølgelig at sjampo og såpe skummer igjen, og at glassene blir klare og blanke i oppvaskmaskinen. Og det beste av alt er at maskinene er like rene og blanke innvendig!

tre blanke glass

En nærmere titt på fordelene med Hydroflow

Enkel installasjon: Hydroflow er brukervennlig og krever ingen rørlegger for å installeres. Det er bare å feste den på røret og la den utøve sin magi.

Kontinuerlig beskyttelse: I motsetning til tradisjonelle metoder som gir midlertidig lindring, gir Hydroflow kontinuerlig beskyttelse og er helt vedlikeholdsfri.

Miljøvennlig drift: Ved hjelp av en kjemikaliefri teknologi er Hydroflow et bærekraftig valg som bidrar til vann- og energibesparelser. Fordi den reduserer behovet for aggressive rengjøringsmidler, er den et ideelt alternativ for de som er opptatt av helse og miljø.

Helt vedlikeholdsfritt: HydroFlow-enhetene er helt vedlikeholdsfrie, du trenger ikke å kjøpe filtre eller salttabletter. Ingen flere løpende driftskostnader!

HydroFlow og kalkavleiringer på dusjvegger, gulv og munnstykker

HydroFlow er ypperlig til å beskytte rørsystemet, men det fjerner ikke kalkavleiringer på overflater som dusjvegger, kraner og dyser. Men slapp av – det er en lek å fjerne disse synlige flekkene hvis du har en HydroFlow installert! Behandlingen av vannet varer også i stor grad etter at det har forlatt rørsystemet, og den synlige kalken har en mer pulveraktig konsistens som du enkelt kan tørke av med en klut eller et håndkle!

Avkalking av kaffetraktere og vannkokere

Når det gjelder apparater som vannkokere og kaffetraktere, er Hydroflow dessverre ikke til mye hjelp. Dette er fordi behandlingen av vannet forsvinner når det varmes opp igjen utenfor rørsystemet. Det positive er at disse apparatene er enkle å avkalke separat.

For å effektivt fjerne kalk fra kaffetraktere og vannkokere kan du blande like deler hvitvinseddik og vann, slå dem på og deretter kjøre dem gjennom to ganger med rent vann. Denne enkle prosessen bidrar til å opprettholde ytelsen til kaffetrakteren og vannkokeren.

Velg Hydroflow for en kalkfri og energismart fremtid!

Si farvel til bryet med tradisjonelle avkalkingsmetoder. Hydroflow tilbyr en banebrytende løsning som ikke bare eliminerer behovet for konstant rengjøring, men som også forlenger levetiden til husholdningsapparatene dine. Opplev det enkle livet uten kalk med Hydroflow – det smarte valget for å takle utfordringer med hardt vann.