Kalk i vannet - Vi har løsningen for deg!

HydroFLOW® er den innovative vannteknologien som fjerner problemet som kalk forårsaker.

Kalk i vannet, eller hardt vann som det også kan betegnes som, er ofte en utfordring for deg med borevann eller brønnvann. Både private husholdninger og store bedrifter kan oppleve plager innenfor dette området, og det kan være kostbart å finne løsninger for å kvitte seg med problemet. HydroFLOW® er en rimelig og effektiv løsning. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon, samt for bestilling

Bestill ditt produkt i dag,

og benytt deg av den mest innovative teknologien på markedet!

Er kalk i vannet farlig?

Kalk i vannet er ikke helseskadelig. Den største ulempen med hardt vann er altså ikke fra et helsemessig perspektiv, men mer i form av potensielle skader på utstyr. Eksempelvis kan elementer i en varmtvannsbereder som blir dekket av kalk, føre til dårlig varmekapasitet, økt strømforbruk og til slutt kortslutning.

Slike problemer vil medføre behov for vedlikehold og reparasjoner, som igjen er kostbart. HydroFLOW-teknologien er utviklet med tanke på at det ikke skal være behov for vedlikehold, og blir dermed sett på som en engangsinvestering.

Dersom du har spørsmål om kalk i vannet, ta gjerne kontakt med oss

Hvorfor bør du velge HydroFLOW® som kalkfjerning?

Du sparer penger
Kalkansamling gjør at varmeeffektiviteten reduseres, som igjen vil si at du bruker mer energi på oppvarming. Dette resulterer i økte kostnader for deg og din husholdning.

Enkelt å montere selv – du slipper kostnadene av en rørlegger.
Produktene er enkle å montere. I de fleste tilfeller er dette noe du kan gjøre helt selv.

Tilnærmet vedlikeholdsfritt
Teknologien som brukes fjerner ikke bare kalk som allerede er der – det forhindrer også kalkansamlinger i rørene over tid.

Over en million enheter solgt på verdensbasis
Produktet har ettervert blitt meget populært, og selges i rundt 70 land.
Vi er eneste distributør i Norge.

Bruker ikke kjemikalier
Produktet er kjemikaliefritt og miljøvennlig.

Passer til nærmest alle typer rør
Uansett hvor du ønsker å fjerne kalken, har HydroFLOW® et produkt som passer.

Kalk i vannet

Er det vanskelig å montere HydroFLOW-produktene?

Hydroflow-produktene er veldig enkle å ta i bruk. Man behøver ingen rørlegger for å montere produktet, dette kan uten erfaring gjøres helt selv. Bruksanvisning for hvordan du setter på ditt HydroFLOW-produkt følger med i produktesken.

Vanlige problemområder

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder som kommer til oss med ulike problemstillinger i henhold til kalk. De vanligste herunder er ansamling av:

  • kalk i kjeler/gryter
  • kalk i vannkokere
  • kalk på dusjhode og dusjvegger
  • kalk i oppvaskmaskin
  • kalk på varmtvannsbereder

En overordnet konsekvens av kalkansamlinger i rørene er at evnen til å transportere varme i vannet reduseres. En konsekvens av dette er at effektiviteten i systemet ikke er på et optimalt nivå. Dette gjør igjen utslag på din strømregning.

Kjenner du deg igjen i noen av disse problemområdene?

Hvordan fungerer teknologien?

Hydroflow-enhetene er konstruert for å omkranse rør og sende et elektrisk felt inn til vannet i røret. Disse signalene er helt ufarlige og kan ikke merkes eller sees.

Disse elektriske signalene sprer seg i hele rørsystemet, både med og mot vannretningen. Når man har kalk i vannet der man bor eller jobber, fester det seg over tid en hard avleiring på de stedene i rørsystemet med lavt trykk eller der vannet blir varmet opp. Dette blokkerer rørene, reduserer varme-effekten og gjør f.eks. renhold vanskeligere

Hydroflow-signalene gir mineraler, kalk, struvitt, alger, bakterier og andre ioner og partikler en pluss/minus-ladning. Dette binder partiklene sammen i større enheter i form av krystaller. Disse er mikro-krystaller som fortsatt ikke kan merkes eller sees. Disse krystallene får en form som gjør at de ikke fester seg til rørvegger og varme-elementer. De føres med vannet ut av rørsystemet.

Hvordan fungerer teknologien i basseng-sammenheng?

Badeland, fun-parker, svømmehaller, spa-anlegg, private basseng og boblebad forsøker vi å fylle på minst mulig nytt vann. Vannet må med andre ord renses i stedet for å skiftes ut. Hydroflow-produktene er, på en miljøvennlig og kjemikaliefri måte, med på denne prosessen.

Filtreringen og tilbakespylingen av filterne blir langt mer effektiv. Vannforbruk til tilbakespyling reduseres drastisk og strømforbruk går ned. Hydroflow-enheten lader partiklene idet de passerer der den er montert. Denne pluss/minus ladingen binder sammen partiklene, de flokker seg. Disse flokkede krystallene stanses da bedre i filterne og fjernes mye enklere ved tilbakespylingen. Vannforbruket går drastisk ned.

Partikler som skulle vært stoppet, men som tidligere kom seg gjennom filterne, vil med Hydroflow stanses av filteret fordi de fremstår som større krystaller. Dette gjør at vannet i bassenget blir klarere. Kjemiske klarningsmidler kan drastisk reduseres.

Avløps-renseanlegg og industrier som bruker vann i produksjonen, har behov for å ha kontroll på bakterier og annet biologisk materiale. Dette gjøres oftest ved bruk av kjemiske stoffer som er både dyre og miljøskadelige. Hydroflow-produktene er et 100% miljøvennlig og kjemikaliefritt alternativ.

Opphavet til HydroFLOW-teknologien

Utviklingen av Hydroflow startet i 1992 hvor Dr. Danny Stefanini fant en revolusjonerende metode for å fjerne kalk i husholdninger. Sortimentet har vokst siden det og produktene er nå også designet for fjerning av bio-film, alger, bakterier, mineraler og struvitt, samt redusere bruken bruken av kjemikalier generelt.

Kalk i vannet

– Rør som ikke er behandlet med Hydroflow

– Rør som er behandlet med Hydroflow