Våre to mest populære kalkfjerningsprodukter skifter navn og design

Våre to mest populære kalkfjerningsprodukter skifter navn og design

- Hydroflow® Pearl og Pearl Plus erstatter Hydroflow® HS38 og S38.

Våre to mest populære produkter for kalkfjerning har fått nytt design og nytt navn: HS38 og S38 heter nå henholdsvis Pearl og Pearl Plus. De nye modellene gir like god beskyttelse mot kalkavleiringer som før, men det er gjort noen endringer. I denne artikkelen kan du lese mer om hva produktene gjør, hva som er nytt og hva som skiller de ulike modellene fra hverandre.

Hvor fjerner Pearl og Pearl Plus kalk?

Hydroflow® Pearl og Pearl Plus beskytter og fjerner kalk i:

  • rør
  • varmeelementer
  • varmtvannsberedere
  • oppvaskmaskiner
  • vaskemaskiner

Kalkfjerningen skjer ved hjelp av elektriske signaler som sendes ut i vannet i rørene. Du kan lese mer om nøyaktig hvordan dette fungerer her!

Pearl Plus fjerner også kalk i:

  • dampkjeler med lavt trykk
  • dampovner
  • dampbad
  • luftfuktere (som er koblet til rørsystemet)
  • fordampere

Pearl Plus er derfor et godt valg for deg som bruker lignende utstyr i virksomheten. Dette leder oss til neste spørsmål:

Kan Pearl og Pearl Plus brukes både hjemme og på jobb?

Svaret er både nei og ja. Pearl er først og fremst beregnet for bruk i hjemmet, men Pearl Plus kan brukes både hjemme og i mindre virksomheter som kafeer og restauranter. Kalkfjerneren Pearl Plus sender ut et signal som er ca. 50 % sterkere enn den mindre modellen og kan håndtere et høyere vannforbruk. Det betyr at kalkfjerningen går raskere.

Hva er forskjellen mellom den nye og den gamle modellen?

De nye Hydroflow® Pearl- og Pearl Plus-modellene har fått et nytt og smartere design, og rørdimensjonene de kan monteres på, er justert. Nedenfor beskriver vi forskjellene mellom Pearl og HS38, og Pearl Plus og S38.

Forskjellen mellom Pearl og HS38

Hydroflow® HS38 kalkfjerner heter nå i stedet Hydroflow® Pearl. Tidligere kunne modellen installeres på rør med en ytre diameter på 38 mm, men den nye Pearl passer til rør med en ytre diameter på opptil 24 mm. I tillegg har den nye modellen fått en kraftig ansiktsløftning. Den er flat og tar mindre plass, noe som gjør det enklere å finne et godt sted å montere den. Kalkfjerneren leveres i en forpakning som har en lys, klar blå farge. Den samme fargen er på selve produktet. Ellers fungerer kalkfjerningen på begge modellene på samme måte og er like effektiv som før.

Forskjellen mellom Pearl Plus og S38

Hydroflow® S38 kalkfjerner for større hus og bygninger heter nå Hydroflow® Pearl Plus. Den nye fordelen med denne modellen er at den kan monteres på rør med en ytre diameter på opptil 41 mm. Tidligere kunne S38 bare monteres på rør med en ytre diameter på 38 mm. Den samme ansiktsløftningen er også gjort her, akkurat som på Pearl. Denne er også flat i formen og tar derfor mindre plass. Hydroflow® Pearl Plus har mørkeblå emballasje, og detaljene som pryder selve kalkfjerneren har samme farge. Den nye modellen er like effektiv som før fordi teknologien er den samme.

Hvilken modell bør jeg velge?

Hvis du ønsker å fjerne kalk og bor i et middels stort hus med normalt vannforbruk, vil Pearl være ett godt valg. Men hvis du vet at dere er mange i husstanden og/eller bruker mye vann, kan det være en god idé å investere i den større Pearl Plus-modellen.

Hvis du driver en bedrift, er Pearl Plus i de fleste tilfeller det mest optimale.

Konklusjon

De nye kalkfjernerne Hydroflow® Pearl og Pearl Plus har et slankere og smartere design, men har beholdt alle funksjonene som fjerner og forebygger kalk. De kan monteres på rør av ulik størrelse og det finnes en modell for både høyt og lavt vannforbruk.. Den mindre Pearl-modellen er beregnet på hjemmet, mens Pearl Plus kan være et godt valg for både større husholdninger og bedrifter, for eksempel kafeer.